Sve dobrobiti dobrog sna

Svakome od nas kvalitetan san je životno potreban kako bi se cijeli naš organizam odmorio, regenerirao i osposobio za ponovno funkcioniranje sljedeći dan.

Važnost sna

Osoba koja spava 8 sati dnevno, "prespava" 1/3 svog života.

Drugim riječima, osoba u dobi od 72 godine, spavala je čak 24 godine tijekom života!
Tijekom spavanja regeneriraju se naše tjelesne stanice i imunološki sustav.
Ako ne spavamo dovoljno, danju nećemo biti koncentrirani na svoje obaveze, a ako razdoblje lošeg spavanja potraje duže, negativno će utjecati na naš organizam.

Nesanica - nedovoljno i nekvalitetno spavanje koje se očituje sljedećim simptomima: 

  • nemogućnost "padanja" u san (teškoće uspavljivanja)
  • učestalo i stalno buđenje (teškoće održavanja spavanja)
  • prerano buđenje, osjećaj umora ujutro (iako ste spavali 7-8 sati)

 

BELMIRAN SAN tablete iz Belupa sadrže odoljen (Valeriana officinalis), pasifloru (Passiflora incarnata) i hmelj (Humulus lupulus) koji doprinose skraćenju vremena potrebnog za padanje u san i održavanju normalnog sna. BELMIRAN SAN tablete namijenjene su odraslim osobama i djeci starijoj od 12 godina te se uzimaju pola sata do sat vremena prije spavanja s dosta tekućine.

 

 

Osim kvalitetnog sna važno je da nam i dan prolazi što manje stresno, te da što manje osjećamo posljedice ubrzanog ritma života i pritisaka kojima smo izloženi.

Kad nas napetost počne blokirati i preuzimati kontrolu u svakodnevnom životu, pomoć možemo potražiti u biljnom proizvodu BELMIRAN DAN.

 


 

BELMIRAN DAN tablete sadrže ekstrakt biljke pasiflora (Passiflora incarnata) koja doprinosi opuštanju organizma. Belmiran DAN tablete namijenjene su odraslim osobama i djeci starijoj od 12 godina te se uzimaju po potrebi, jedna tableta dnevno uz dosta tekućine.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani

1.0.1576:851cd9b2332af1b5bb6b3d9d00bd53fc214b6f93