Njega kože kod atopijskog dermatitisa

Eucerin AtopiControl

Atopijski dermatitis, poznat i kao atopijski ekcem, često postaje zajednička pustolovina unutar obitelji, posebno između majki i najmlađih članova. Ova kronična kožna bolest može značajno utjecati na kvalitetu života kako odraslih tako i najmlađih, stvarajući potrebu za posebnom pažnjom i njegom.

Majke postaju pravi stručnjaci u upravljanju atopijskim dermatitisom jer su često prve koje primijete simptome kod svoje djece. Nježnost, razumijevanje i strpljenje postaju ključni sastojci u njegovanju dječje kože. S obzirom na osjetljivost bebinih prstića, izazov je pronaći odgovarajuće proizvode koji će pružiti hidrataciju i umiriti nadraženu kožu.

 

Eucerin i atopijski dermatitis - sigurna rutina za mamu i bebu

U tom izazovnom putovanju, preparati poput Eucerin AtopiControl linije postaju vjerodostojni saveznici. Eucerin AtopiControl losion za tijelo, AtopiControl ulje za pranje, te AtopiControl Anti-Itch sprej za nadraženu kožu pružaju ne samo učinkovitu njegu već i olakšavaju svakodnevne simptome atopijskog dermatitisa.

 

Eucerin AtopiControl ulje za pranje

Nježno čisti i umiruje atopičnu kožu, ublažava svrbež i sprječava daljnje isušivanje.

Kako sadržava više od 50 % omega masti i drugih prirodnih ulja, visok postotak ulja omekšava kožu i štiti je od daljnjeg isušivanja te ublažava svrbež. Eucerin AtopiControl ulje za pranje nanosi se na mokru kožu tijekom tuširanja ili kupanja te je prikladno za odrasle, djecu i dojenčad od prvog dana života. U slučaju korištenja za njegu dojenčadi, treba se koristiti jedino kao dodatak za kupanje.

 

Eucerin AtopiControl losion za tijelo

Pruža dugotrajnu hidrataciju, pomažući održavanju zaštitne barijere kože. S formulom obogaćenom sastojcima poput omega-6 masnih kiselina, smanjuje suhoću kože i sprječava daljnje isušivanje.

Redovitom upotrebom, ublažava se svrbež i zategnutost kože koja postaje meka i osjetno glađa. Za Eucerin AtopiControl losion za tijelo klinički je i dermatološki dokazano da je usklađen s atopičnom kožom kod odraslih, djece i dojenčadi od prvog mjeseca života.

 

Eucerin AtopiControl Anti-Itch sprej za nadraženu kožu

Pruža trenutno olakšanje od svrbeža zahvaljujući umirujućem djelovanju. AtopiControl ANTI-ITCH sprej za nadraženu kožu  sadrži jedinstveni kompleks sastojaka koji suzbijaju osjećaj svrbeža na svim slojevima kože, od vanjskih slojeva do živčanih završetaka, kako bi se koža sklona iritacijama trenutno ohladila i smirila.

 

 

Atopijski dermatitis može postati obiteljski izazov, ali s pravilnom njegom i podrškom, majke postaju prave junakinje koje ne samo da brinu o vlastitoj koži već i o koži svojih najmlađih. Eucerin AtopiControl linija preparata pruža sigurnu ruku podrške u ovoj pustolovini, čineći putovanje s atopijskim dermatitisom manje izazovnim i više uživajućim za cijelu obitelj.

1.0.1576:851cd9b2332af1b5bb6b3d9d00bd53fc214b6f93